Hvordan laves den bedste Pulled Pork Burger - dette spørgsmål vil jeg forsøge at svarer på i dette madblogindlæg. At lave den bedste Pulled Pork Burger er fantastisk rigtig nemt og kræver ikke nogen specielt særlige færdigheder i et køkken. Der er dog en række forskellige trin du skal igennem, hvor nogen af dem er nemmere end andre og hvor nogen af dem kræver mere tid end andre. Sæt dig til rette og læs hele dette indlæg igennem og lær hvordan du laver den bedste Pulled Pork Burger.
Den Bedste Pulled pork burger
Når du skal lave den lækreste hjemmelavet Pulled Pork Burger, skal du rent faktisk kun bruge nogle få simple ingredienser. Helt grundlæggende skal den bedste Pulled Pork Burger indeholde pulled pork, coleslaw, barbecuesauce og derefter serveret i en lækker burgerbolle.
Så få elementer skal du bruge for at lave den bedste Pulled Pork Burger. I de forskellige afsnit længere nede på siden her, vil jeg gennemgå hvordan du tilbereder og klargøre de forskellige dele til din hjemmelavet Pulled Pork Burger.
Det Bedste Pulled pork kød
Når du skal lave den bedste Pulled Pork Burger, er det naturligvis et krav at du har noget super saftigt og smagfuldt pulled pork kød. Jeg har efterhånden lavet hjemmelavet pulled pork kød rigtig mange gange og kan nærmest lave det i søvne.
Her på min madblog kan du finde min to forskellige opskrifter på pulled pork. Min første opskrift er helt traditionelt pulled pork, hvor svinekødet tilberedes i cirka 10-12 timer ved 100 grader i ovnen. Denne opskrift er super nem at gå til og giver dig rigtigt lækkert pulled pork kød.
Min anden opskrift på pulled pork er lidt mere speciel i det at kødet her tilberedes ved hjælp af sous vide metoden. Kort fortalt går sous vide metoden ud på at tilberede mad i et vandbad ved en helt nøjagtig temperatur. I opskriften på pulled pork i sous vide vandet skal kødet tilberedes i cirka 20 timer, hvorefter resultat bliver helt fantastisk.
Læs mere: Sådan laves Pulled Pork i sous vide
Du kan læse meget mere om sous vide teknologien ved at klikke på sous vide menuen ovenfor. Om du vælger at lave traditionel pulled pork i ovnen eller du vælger at bruge sous vide metoden er naturligvis helt op til dig selv. Det vigtigste er at du sikre dig at du har noget super lækkert pulled pork kød til din pulled pork burger.
Opskrift på hjemmelavet coleslaw
Udover hjemmelavet pulled pork har du også brug for en portion hjemmelavet coleslaw. Det er faktisk super nemt at lave en portion hjemmelavet coleslaw, du kan blot følge min opskrift jeg har vist her på min madblog.
Læs mere: Opskrift på nem coleslaw
En god og hjemmelavet coleslaw indeholder faktisk kun få og simple ingredienser, som er hvidkål, gulerødder, creme fraiche, mayonnaise, lidt sukker, lidt balsamico, salt og peber.
Du kan finde den nøjagtige opskrift på coleslaw her på min madblog. Du kan finde min opskrift på coleslaw ved at klikke på linket her eller bruge søgefeltet på forsiden.
Hjemmelavet barbecue sauce
Selvom du har lavet dig en portion af den bedste og saftigste pulled pork, skal en pulled pork burger altid samles med masser af barbecuesauce - sådan er det bare. Personligt laver jeg altid en hjemmelavet barbecue dressing, hvis jeg lige har de nødvendige ingredienserne i mit køkken. En hjemmelavet barbecue dressing giver det absolut bedste resultat, hvis du spørger mig.
Læs mere: Opskrift på super lækker barbecue sauce
En hjemmelavet barbecue dressing sikre dig også at du kan sige at alle elementerne i dine pulled pork burger er fuldstændig hjemmelavet. Jeg har faktisk to forskellige super lækre opskrifter på hjemmelavet barbecue dressing her på min madblog.
Jeg har en hurtig opskrift på barbecue sauce samt en mere avanceret opskrift på barbecue sauce, der dog også bliver helt fantastisk i smagen.
Læs mere: Opskrift på hurtig barbecue sauce
Jeg vil anbefale dig at kigge lidt på de to opskrifter, og se om det er noget du har mod på at kaste dig ud i.
Hvis du dog foretrækker at springe lidt over i opskriften og spare lidt tid, findes der i dag rigtig mange forskellige barbecue dressinger i vores danske supermarkeder. Det er ingen skam at købe en færdiglavet barbecue sauce - kvaliteten er rent faktisk ret god.
Hjemmelavet Pulled Pork burgerboller
Det hjemmelavet Pulled Pork, din hjemmelavet coleslaw og din hjemmelavet barbecue sauce skal alt sammen samles i en lækker og blød pulled pork burgerbolle. Personligt bruger jeg selv to forskellige burgerboller når jeg laver Pulled Pork Burgere.
Læs mere: Traditional opskrift på burgerboller
Enten bruger jeg en helt traditionel sesam burgerboller eller også bruger jeg en Brioche burgerbolle.
Læs også: Opskrift på de lækre Brioche burgerboller
Jeg har faktisk ingen rigtigt favorit mellem de to burgerbolletyper, de begge er super lækre og fungere begge perfekt til en Pulled Pork Burger. Jeg vil anbefale dig at kigge på begge mine opskrifter på de to typer burgerboller og derefter vælge hvilken du syntes bedst om. Til sidst skal burgeren blot samles, hvilket du kort kan læse mere om i opskriften lige nedenfor på side her.
Hjemmelavet Pulled Pork Burger
Ingredienser
- 2 burgerboller
- 350 g pulled pork
- 200 g coleslaw
- 4 spsk barbecue sauce
Instruktioner
- Start med at lave en portion hjemmelavet pulled pork, coleslaw, burgerboller og barbecue dressing. Du kan finde opskrifterne til alle ingredienserne på Madrejsen.dk
- Skær burgerboller over på midten og rist dem varme.
- Smør top og bunden af bollerne med barbecue sauce.
- På bunden af bollen lægger du en stor portion pulled pork kød efterfulgt af masser af coleslaw.
- Læg top af burgerbolleren på og din hjemmelavet Pulled Pork burger er færdig og klar til servering.
Skriv en kommentar til mig om opskriften