Denne opskrift på one-pot med torsk og kikærter i tomat og karry sauce er utrolig lækker og tager næsten ingen tid at lave. Så leder du efter en god og nem fiskeopskrift, er dette netop opskriften du skal gå efter.
Se også: Hurtig opskrift på ovnbagt laks med honning og pistacienødder
Som de fleste danskere faktisk godt ved, men måske ikke helt overholder, bør man faktisk spise fisk to gange om ugen. Dette skyldes at fiske indeholder vigtige næringsstoffer, som er rigtige gode for vores kroppe og velfærd.
Denne one-pan ret er en af mine go-to opskrifter, hvis jeg gerne vil have hurtig aftensmad med fisk. Fra start til slut tager denne opskrift nemlig kun cirka 35 minutter at lave og resultatet bliver vildt lækkert.
Læs også: Utrolig nem opskrift på Pad Thai med kylling, nudler og broccoli
I denne opskrift er tiden derfor ingen undskyldning for ikke at spise fisk. Det er bare at finde gryden frem og hælde ingredienserne ned i den, så passer den nærmest sig selv.
One-pot med torsk i tomat, karry og kikærtesauce
Ingredienser
- 1 løg
- 1 cm ingefær
- 2 spsk karry
- 3 fed hvidløg
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 dåse kogte kikærter (400 gram)
- 4 torskefilet
Tilbehør
- kogte ris
- friske koriander
- limebåde
Instruktioner
- I en gryde steges hakket løg, presset hvidløg, karry, revet ingefær i 1-2 minutter
- Tilsæt kogte og drænede kikærter, hakket tomater, salt og peber. Lad retten simre i 10 minutter indtil den er blevet lidt tykkere
- Læg fisken ned ovenpå saucen og læg låg på gryden. Lad fisken tilberede/dampe sammen med saucen indtil fisken er klar. Dette tager normalt cirka 10 minutter
- Server retten med friskkogte ris, gofthakkede koriander og limebåde
Lea
Hej jeg ville høre om i ved noget om hvor meget næringsindhold der er i opskriften uden ris??😃🌞
Madrejsen.dk
Hej. Nej jeg kender desværre ikke næringsindholdet i retten. Der må du desværre selv i gang med lommeregneren 🙂