• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
MadRejsen
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brød
      • Marmelade / Smørrelse
    • Frokost
    • Aftensmad
      • Kød
        • Fisk
        • Kylling
        • Oksekød
        • Svinekød
        • Sous Vide
      • Sous Vide
      • Sundt Mad
      • Internationalt
      • Traditionelt Dansk
    • Dessert
      • Kager
    • Tilbehør
      • Salater
      • Brød
      • Drikkelse
      • Snacks
      • Dipping
    • Sous Vide
    • Vegetarisk
  • Om / Kontakt
    • Om / Kontakt
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Annocering
    • Copyright
  • In English
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Sous Vide
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Tilbehør
×

"Hjem" » Fisk

"Hjem" » Fisk

Ovnbagt laks med honning og pistacienødder

Udgivet: Mar 31, 2019 · Redigeret: Mar 31, 2019 · Af Madrejsen.dk

Hop til opskrift Print opskrift

Opskrift på ovnbagt laks med pistacienødder

Er du på jagt efter en simpel og nem opskrift på hel lakseside med honning og pistacienødder, så er du landet på den helt rigtige side. Læs videre og hvordan du kan lave den lækreste lakseside med minimalt arbejde. Denne laks er færdig på kun 25 minutter - nemmere bliver det ikke!

Spis mere fisk

I Danmark er der en officiel anbefaling, om at vi bør spise fisk mindst to gange om uge. Personligt er jeg helt vild med fisk men har stadig en udfordring med at efterleve dette mål.

Det er netop derfor jeg har sat mig for at finde nemme fiskeopskrifter. Denne hele lakseside med honning og pistacienødder er en super nem fiskeopskrift, der kun kræver 5 minutters arbejde og 20 minutter i ovnen. Det tager derfor kun 25 minutter at tilberede denne laks. Der er derfor ingen undskyldninger om ikke at komme i gang.

En nemmere fiskeopskrift finder du stort set ikke.

Opskrift på ovnbagt laks med pistacienødder

Opskrift på ovnbagt laks med pistacienødder

Opskrift på hel lakseside med honning og pistacienødder

Som allerede nævnt, er denne lakseopskrift super nem at lave. Det eneste du skal gøre er at starte med at lægge laksesiden, med skindsiden nedad, på en bradepande beklædt med bagepapir.

Fordel nu to spiseskeer med honning og presset hvidløg på laksesiden og drys med salt og peber. Fordel til sidst grofthakkede pistacienødder over laksen.

Bag hele molevitten i en 200 grader forvarmet ovn i 15 til 20 minutter. Laksen er færdig når fiskekødet er lyserødt og nemt kan trækkes fra hinanden med en gaffel.

Nemmere bliver det simpelthen ikke at lave denne lækre lakseside.

Opskrift på ovnbagt laks med pistacienødder
Print Recipe

Ovnbagt laks med honning og pistacienødder

Super lækker opskrift på ovnbage lakseside med honning og pistacienødder. Server med en lækker grøn salat og friskbagt brød. Så bliver det næsten ikke bedre.
Forberedelsestid5 mins
Tilberedningstid20 mins
Total tid25 mins
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Fisk, Laks, Sundt mad
Antal: 3 personer
Forfatter: MadRejsen.dk

Ingredienser

  • 1 laksside
  • 2 spsk honning
  • 2 fed hvidløg
  • 70 g pistacienødder
  • salt
  • peber

Instruktioner

  • I en lille skål blandes honning, salt, peber og presset hvidløg.
  • Placer laksesiden på en bradepande med bagepapir. Smør honningblandingen på laksesiden.
  • Grovhak pistacienødderne og drys dem over laksesiden.
  • Bag laksen i en 200 grader forvarmet ovn i 15-20 minutter. Laksekødet er færdigt når det er lyserødt og nemt falder fra hinanden.

Noter

Server med en lækker grøn salat og eventuelt friskbagt brød.

Opskrift på ovnbagt laks med pistacienødder

Opskrift på ovnbagt laks med pistacienødder

Opskrift på ovnbagt laks med pistacienødder

Opskrift på ovnbagt laks med pistacienødder

Reader Interactions

Comments

  1. Steve

    September 26, 2020 at 9:15 pm

    Hej, meget godt og tak! Og nu paa engelsk: I noted some opskrifter are missing on the english side! Too bad - perhaps you could add them!!

    Reply
    • Madrejsen.dk

      September 27, 2020 at 8:27 am

      Hi. I'm happy that you like my food & recipe sites. Yes you are right. My English site is not a directly copy of my Danish site. This only thing holding me back translating all my recipes are time - I simply don't have enough 🙂 Regards Kim (Madrejsen.dk)

      Reply

Skriv en kommentar til mig om opskriften Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Giv min opskrift en karakter




Primary Sidebar

Find mine opskrifter

De fire mest POPULÆRE opskrifter!

  • Hjemmelavet Pulled Pork Burger
  • Hjemmelavet Sushi
  • Hjemmelavet Burrito
  • Sådan koges fuldkornsris (Brune ris)

Indhold på MadRejsen.dk må ikke kopiers uden tilladelse.