• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
MadRejsen
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brød
      • Marmelade / Smørrelse
    • Frokost
    • Aftensmad
      • Kød
        • Fisk
        • Kylling
        • Oksekød
        • Svinekød
        • Sous Vide
      • Sous Vide
      • Sundt Mad
      • Internationalt
      • Traditionelt Dansk
    • Dessert
      • Kager
    • Tilbehør
      • Salater
      • Brød
      • Drikkelse
      • Snacks
      • Dipping
    • Sous Vide
    • Vegetarisk
  • Om / Kontakt
    • Om / Kontakt
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Annocering
    • Copyright
  • In English
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Sous Vide
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Tilbehør
×

"Hjem" » Fisk

"Hjem" » Fisk

One-pot med torsk i tomat, karry og kikærtesauce

Udgivet: Jan 12, 2021 · Redigeret: Jan 12, 2021 · Af Madrejsen.dk

Hop til opskrift Print opskrift

Denne opskrift på one-pot med torsk og kikærter i tomat og karry sauce er utrolig lækker og tager næsten ingen tid at lave. Så leder du efter en god og nem fiskeopskrift, er dette netop opskriften du skal gå efter.

Se også: Hurtig opskrift på ovnbagt laks med honning og pistacienødder

Som de fleste danskere faktisk godt ved, men måske ikke helt overholder, bør man faktisk spise fisk to gange om ugen. Dette skyldes at fiske indeholder vigtige næringsstoffer, som er rigtige gode for vores kroppe og velfærd.

Denne one-pan ret er en af mine go-to opskrifter, hvis jeg gerne vil have hurtig aftensmad med fisk. Fra start til slut tager denne opskrift nemlig kun cirka 35 minutter at lave og resultatet bliver vildt lækkert.

Læs også: Utrolig nem opskrift på Pad Thai med kylling, nudler og broccoli

I denne opskrift er tiden derfor ingen undskyldning for ikke at spise fisk. Det er bare at finde gryden frem og hælde ingredienserne ned i den, så passer den nærmest sig selv.

Print Recipe

One-pot med torsk i tomat, karry og kikærtesauce

Meget nem fiskeopskrift med torsk, som er tilberedt i en lækker tomat, karry og kikærtesauce. Fra start til slut tager opskriften kun cirka 35 minutter at lave og resultatet er meget lækkert.
Forberedelsestid10 mins
Tilberedningstid25 mins
Total tid35 mins
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Fisk, Sundt mad
Antal: 3 personer
Forfatter: MadRejsen.dk

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 cm ingefær
  • 2 spsk karry
  • 3 fed hvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse kogte kikærter (400 gram)
  • 4 torskefilet

Tilbehør

  • kogte ris
  • friske koriander
  • limebåde

Instruktioner

  • I en gryde steges hakket løg, presset hvidløg, karry, revet ingefær i 1-2 minutter
  • Tilsæt kogte og drænede kikærter, hakket tomater, salt og peber. Lad retten simre i 10 minutter indtil den er blevet lidt tykkere
  • Læg fisken ned ovenpå saucen og læg låg på gryden. Lad fisken tilberede/dampe sammen med saucen indtil fisken er klar. Dette tager normalt cirka 10 minutter
  • Server retten med friskkogte ris, gofthakkede koriander og limebåde

Reader Interactions

Skriv en kommentar til mig om opskriften Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Giv min opskrift en karakter




Primary Sidebar

Find mine opskrifter

De fire mest POPULÆRE opskrifter!

  • Hjemmelavet Pulled Pork Burger
  • Hjemmelavet Sushi
  • Hjemmelavet Burrito
  • Sådan koges fuldkornsris (Brune ris)

Indhold på MadRejsen.dk må ikke kopiers uden tilladelse.