Hvis du leder efter et godt alternativ til usunde snacks, er du landet på den helt rigtige side.
På siden her vil jeg vise dig hvordan du kan lave nogle vildt lækre og sprøde grillede tangplader med chili smag.
Se også: Opskrift på popcorn med chokolade
Du sidder måske og tænker, hvad er grillede tangplader med chili?
Grillede tangplader med chili smag er en udbredt snack i specielt Vietnam og smager super godt, hvis du spørger mig. Tangplader kendes bedst fra sushi, hvor de primært bruges. Der findes mange andre mulighed for at bruge tangplader. Dette er blot en opskrift på brug af tangplader.
Alternativ til usunde snacks
I dags Danmark er supermarkedets hylder fylde med et stort udvalg af snacks. Specielle de usunde snacks, så som chokolade, lakrids og vingummi, indeholder typisk rigtig mange kalorier og er en meget udbredt dele af eftermiddagssnacks, når man er ude at handle ind.
Usunde snacks er meget almindelige i vores del af verden, men hvis vi rejser mere øst på til Asien finder vi er kæmpe udvalg af alternativer, der aldrig har set skyggen af sukker og fedt. Disse grillede tangplader er meget udbredte i østen og spises som mellemmåltid og snacks om eftermiddagen.
Grillede tangplader med chili
Ingredienser
- 5 tangplader
- 2 spsk vand
- 1 spsk chilisauce (evt. Sriracha)
Instruktioner
- I en lille skål blandes vand og chilisauce. Tilføj mere chilisauce, hvis du ønsker mere smag.
- Pensel den grove side af tangpladerne med vand-chili blandingen og fold dem sammen på midten en gang.
- Brug en kniv til at skære 5-6 tangstykker vinkelret på folden.
- Forvarm en ovn til 180 grader og bag tangstykkerne i cirka 5 minutter eller indtil de er lækkert sprøde.
Skriv en kommentar til mig om opskriften