• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
MadRejsen
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brød
      • Marmelade / Smørrelse
    • Frokost
    • Aftensmad
      • Kød
        • Fisk
        • Kylling
        • Oksekød
        • Svinekød
        • Sous Vide
      • Sous Vide
      • Sundt Mad
      • Internationalt
      • Traditionelt Dansk
    • Dessert
      • Kager
    • Tilbehør
      • Salater
      • Brød
      • Drikkelse
      • Snacks
      • Dipping
    • Sous Vide
    • Vegetarisk
  • Om / Kontakt
    • Om / Kontakt
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Annocering
    • Copyright
  • In English
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Sous Vide
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Tilbehør
×

"Hjem" » Snacks

"Hjem" » Snacks

Grillede Tangplader med chili

Udgivet: Jul 25, 2018 · Redigeret: Jul 25, 2019 · Af Madrejsen.dk

Hop til opskrift Print opskrift

Opskrift på grillede tangplader med chili

Hvis du leder efter et godt alternativ til usunde snacks, er du landet på den helt rigtige side.

På siden her vil jeg vise dig hvordan du kan lave nogle vildt lækre og sprøde grillede tangplader med chili smag.

Se også: Opskrift på popcorn med chokolade

Du sidder måske og tænker, hvad er grillede tangplader med chili?

Grillede tangplader med chili smag er en udbredt snack i specielt Vietnam og smager super godt, hvis du spørger mig. Tangplader kendes bedst fra sushi, hvor de primært bruges. Der findes mange andre mulighed for at bruge tangplader. Dette er blot en opskrift på brug af tangplader.

Alternativ til usunde snacks

I dags Danmark er supermarkedets hylder fylde med et stort udvalg af snacks. Specielle de usunde snacks, så som chokolade, lakrids og vingummi, indeholder typisk rigtig mange kalorier og er en meget udbredt dele af eftermiddagssnacks, når man er ude at handle ind.

Usunde snacks er meget almindelige i vores del af verden, men hvis vi rejser mere øst på til Asien finder vi er kæmpe udvalg af alternativer, der aldrig har set skyggen af sukker og fedt. Disse grillede tangplader er meget udbredte i østen og spises som mellemmåltid og snacks om eftermiddagen.

Opskrift på grillede tangplader med chili
Print Recipe

Grillede tangplader med chili

Utrolig nem opskrift på grillede tangplader med chili. Perfekt som velkomstsnack eller snack til festen. De er også perfekte som let mellemmåltid, inden frokost eller om eftermiddagen.
Forberedelsestid10 mins
Tilberedningstid10 mins
Total tid20 mins
Ret: Snack
Køkken: Vietnamesisk
Nøgleord: Sund snack, Tangplader
Antal: 2 personer
Forfatter: MadRejsen.dk

Ingredienser

  • 5 tangplader
  • 2 spsk vand
  • 1 spsk chilisauce (evt. Sriracha)

Instruktioner

  • I en lille skål blandes vand og chilisauce. Tilføj mere chilisauce, hvis du ønsker mere smag.
  • Pensel den grove side af tangpladerne med vand-chili blandingen og fold dem sammen på midten en gang.
  • Brug en kniv til at skære 5-6 tangstykker vinkelret på folden.
  • Forvarm en ovn til 180 grader og bag tangstykkerne i cirka 5 minutter eller indtil de er lækkert sprøde.

Noter

Tangpladerne er bedst lidt efter de kommer ud af ovnene. Men de kan holdes sprøde ved at opbevare dem i en tætlukket bøtte.

Opskrift på grillede tangplader med chili

Opskrift på grillede tangplader med chili

Opskrift på grillede tangplader med chili

Opskrift på grillede tangplader med chili

Reader Interactions

Skriv en kommentar til mig om opskriften Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Giv min opskrift en karakter




Primary Sidebar

Find mine opskrifter

De fire mest POPULÆRE opskrifter!

  • Hjemmelavet Pulled Pork Burger
  • Hjemmelavet Sushi
  • Hjemmelavet Burrito
  • Sådan koges fuldkornsris (Brune ris)

Indhold på MadRejsen.dk må ikke kopiers uden tilladelse.