• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
MadRejsen
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brød
      • Marmelade / Smørrelse
    • Frokost
    • Aftensmad
      • Kød
        • Fisk
        • Kylling
        • Oksekød
        • Svinekød
        • Sous Vide
      • Sous Vide
      • Sundt Mad
      • Internationalt
      • Traditionelt Dansk
    • Dessert
      • Kager
    • Tilbehør
      • Salater
      • Brød
      • Drikkelse
      • Snacks
      • Dipping
    • Sous Vide
    • Vegetarisk
  • Om / Kontakt
    • Om / Kontakt
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Annocering
    • Copyright
  • In English
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Sous Vide
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Tilbehør
×

"Hjem" » Kager

"Hjem" » Kager

Snickerskage

Udgivet: Apr 12, 2019 · Redigeret: Sep 4, 2020 · Af Madrejsen.dk

Hop til opskrift Print opskrift

Opskrift på Snickerskage

Jeg vil starte med at give dig en kraftig advarsel inden du læser videre. Denne opskrift på hjemmelavet snickerskage er stærkt vanedannende og har du den hjemme i dit køkken, er den utrolig svær at holde fingrene fra.

Kombinationen mellem den søde kagebund, de sprøde saltede peanuts, den hjemmelavet karamel og den mørke chokolade er simpelthen ikke til at tage fejl af. Denne snickerskage er simpelthen verdensklasse, hvis du spørger mig.

Læs videre og se hvor nemt det er at lave denne hjemmelavet snickerskage.

Snickerskage uden Snickers


På trods af det ellers meget sigende navnet på denne kage, indeholder kagen rent faktisk slet ikke den kendte Snickers chokoladebar.

Læs mere: Opskrift på chokoladekage uden sukker og mel

Selv om kagen ikke indeholder Snickers, så er den til gengæld opbygget således at den minder meget om den lækre og populære chokoladebar.

Denne snickerskage består først af en lækker lys kagebund, toppet med et lag af saltede peanuts, lækker hjemmelavet karamel og til sidst toppet med sprød mørk chokolade. Simpelthen en fantastisk kage.

Opskrift på Snickerskage

Opskrift på Snickerskage

Hjemmelavet karamel til snickerskage


En lækker Snickerskage skal naturligvis have et tykt lag af lækkert karamel. I denne opskrift vil jeg gennemgå hvor nemt det er at lave en super lækker og hjemmelavet karamel til snickerskage.

Læs også: Lækreste opskrift på brownie med hjemmelavet karamel

Det eneste vi skal bruge for at lave en hjemmelavet karamel, er en dåse med kondenseret mælk og en gryde med vand. Derefter er det eneste du skal gøre at lægge den uåbnede dåse ned i vandet, tænde for varmen og lade den tilberede i tre timer lige under kogepunktet.

Efter tilberedningen skal dåse afkøles og derefter har du forvandlet den kondenseret mælk til den lækreste hjemmelavet karamel, der kan bruges til Snickerskage.


Opskrift på Snickerskage
Print Recipe

Snickerkage

Nem opskrift på Snickerskage. Selv om denne kage ikke indeholder Snickers, minder den rigtig meget om dem. Super lækker og stærkt vanedannende.
Forberedelsestid25 mins
Tilberedningstid3 hrs 30 mins
Total tid3 hrs 55 mins
Ret: Kage
Køkken: Dansk
Nøgleord: Karamel, Peanuts
Antal: 12 personer
Forfatter: MadRejsen.dk

Ingredienser

Kagebund

  • 200 g smør
  • 4 dl sukker
  • 3 æg
  • 4 dl mel
  • 2 tsk bagepulver

Hjemmelavet karamel

  • 1 dåse kondenseret mælk

Topping:

  • 350 g saltede peanuts
  • 250 g mørk chokolade (gerne mere, hvis du elsker chokolade)

Instruktioner

Hjemmelavet karamel

  • Fjern papiret på dåsen med den kondenseret mælk
  • Læg den uåbnet dåse ned i en gryde og fyld den med vand. Det er vigtigt at hele dåsen er dækket under hele tilberedningen. Tænd for varmen og lad dåsen simre i 3 timer. Gerne med låg op
  • Efter tilberedningen er dåsen fyldt med den lækreste hjemmelavet karamel. Lad den køle af

Snickerskage

  • Pisk det bløde smør sammen med sukker og æg. Tilsæt æggene et ad gangen. Pisk godt indtil alt sukkeret et opløst
  • Tilsæt mel og bagepulver og vend det sammen med smørblandingen
  • Hæld dejen over i en bradepande (cirka 25 x 35 cm) med bagepapir og drys peanuts over
  • Bag kagebunden med peanuts i en 200 grader varm ovn i cirka 25 minutter. Stik en kødnål i kagen, hvis den er ren når den kommer ud, er kagen færdigbagt
  • Åben den afkølet dåse med karamellen og fordel indholdet over peanutslaget
  • Smelt den mørke chokolade over et vandbad og fordel den over karamellaget. Lad chokoladen størkne før kagen serveres


Opskrift på Snickerskage

Opskrift på Snickerskage

Opskrift på Snickerskage

Opskrift på Snickerskage

Opskrift på Snickerskage

Reader Interactions

Comments

  1. Anja Hudecek

    September 04, 2020 at 12:28 pm

    Hvad strørre skal bageformen være?

    Reply
    • Madrejsen.dk

      September 04, 2020 at 12:37 pm

      Det havde jeg da helt glemt at skrive i opskriften til Snickers kage. Tak fordi du har gjort mig opmærksom på dette. Formen skal være cirka 25x35 cm. Jeg får også opdateret opskriften med det samme. Vh Kim (Madrejsen.dk)

      Reply

Skriv en kommentar til mig om opskriften Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Giv min opskrift en karakter




Primary Sidebar

Find mine opskrifter

De fire mest POPULÆRE opskrifter!

  • Opskrift på Pulled Pork Burger (Hjemmelavet Pulled Pork Burger)
    Hjemmelavet Pulled Pork Burger
  • Opskrift på Hjemmelavet Sushi
    Hjemmelavet Sushi
  • Opskrift på Burrito (hjemmelavet Burrito)
    Hjemmelavet Burrito
  • Sådan koges brune ris (Fuldkornsris)
    Sådan koges fuldkornsris (Brune ris)

Indhold på MadRejsen.dk må ikke kopiers uden tilladelse.