• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
MadRejsen
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brød
      • Marmelade / Smørrelse
    • Frokost
    • Aftensmad
      • Kød
        • Fisk
        • Kylling
        • Oksekød
        • Svinekød
        • Sous Vide
      • Sous Vide
      • Sundt Mad
      • Internationalt
      • Traditionelt Dansk
    • Dessert
      • Kager
    • Tilbehør
      • Salater
      • Brød
      • Drikkelse
      • Snacks
      • Dipping
    • Sous Vide
    • Vegetarisk
  • Om / Kontakt
    • Om / Kontakt
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Annocering
    • Copyright
  • In English
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Sous Vide
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Tilbehør
×

"Hjem" » Marmelade / Smørrelse

"Hjem" » Marmelade / Smørrelse

Hjemmelavet Nutella

Udgivet: Feb 27, 2018 · Redigeret: Aug 24, 2021 · Af Madrejsen.dk

Hop til opskrift Print opskrift

Opskrift på hjemmelavet Nutella er simpelthen et most have på sin madblog - det er faktisk overraskende nemt at lave en portion hjemmelavet Nutella og resultatet bliver super godt. Læs videre og lær hvordan du gør.

Personligt syntes jeg næsten ikke at der findes noget bedre end at stå op en lørdag morgen, lave noget hjemmelavet og friskbagt morgenbrød og sidde og hygge med min kæreste. Det er livet!

Læs også: Hjemmelavet pesto med soltørret tomater

Om det lige er med ost og marmelade eller æg og bacon betyder faktisk ikke så meget, blot stemningen er på plads.

Læs mere: De bedste danske morgenboller

Selvfølgelig har jeg noget favorittilbehør til mit lørdagsmorgenbrød - særligt denne hjemmelavet Nutella er højt på min liste. Den har simpelthen en hel speciel og virkelig lækker smag, der passer helt perfekt til brød.

Chokoladepålæg til desserter

Som nævnt flere gange, holder jeg utroligt meget af mine lørdage morgener med friskbagte boller og hjemmelavet Nutella.

Ud over at være perfekt som topping på morgenbrød, kan denne hjemmelavet Nutella også bruges som ingrediens eller tilbehør til forskellige desserter.

Læs mere: Super lækkert valnøddebrød

Personligt syntes jeg at det er super lækkert at servere frisklavet pandekager eller vafler med dette chokoladepålæg. Jeg kan klart anbefale at du prøver at smøre en pandekage med denne Nutella, rulle den samme og servere den med en kugle vaniljeis - så har du ganske simpelt lavet en hel fantastisk hjemmelavet dessert, du både kan servere fredag aften til din familie eller en dag når du har gæster på besøg.

Jeg kan garantere dig for at det giver gode point, hvis du laver pandekager og servere dem med en hjemmelavet Nutella som tilbehør.

Læs mere: Den bedste opskrift på gammeldags pandekager

Hvis du er interesseret i en super lækker og simpel opskrift på gammeldags pandekager, så har jeg selvfølgelig en opskrift her på min blog.

Opskrift på hjemmelavet Nutella

Som beskrevet ovenfor, er det faktisk ganske simpelt at følge denne opskrift på hjemmelavet Nutella og du har kun brug for lys og mørke chokolade, hasselnødder, piskefløde og lidt smør. Det er altså en simpel opskrift uden alle mulige tilsætningsstoffer.

Start med at riste hasselnødderne ved 130 grader i cirka 15 minutter. Efter at hasselnødderne er ristet, skal du fjerne skallerne ved at gnide nødderne mod hinanden i et viskestykke.

Læs også: Opskrift på mit personlige ynglingsbrød

Blend nu de klargjort hasselnødder til en fin mel. Grofthak chokoladen og bland den med nøddemelet.

Nu skal du have opvarmet piskefløde så den næsten når kogepunktet, hvorefter du straks hælder den over chokoladen og nøddemelet. Tilsæt smørret og rør det hele sammen til en jævn Nutellamasse.

Opbevar din færdiglavet Nutella på glas, der er blevet skoldet med kogende vand. Dette er for at forlænge holdbarheden so er cirka 2-3 uger i køleskabet.

Print Recipe

Hjemmelavet Nutella

En dejlig nem opskrift på hjemmelavet Nutella. Nutella er perfekt til at smøre på dit friskbagte brød og elsket af både børn som voksne.
Forberedelsestid25 mins
Tilberedningstid20 mins
Total tid45 mins
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Nøgleord: Morgenmad
Antal: 1 glas
Forfatter: MadRejsen.dk

Ingredienser

  • 100 g lys chokolade , groft hakket
  • 100 g mørk chokolade , groft hakket
  • 75 g hasselnødder
  • 2 dl piskefløde
  • 50 g smør

Instruktioner

  • Start med at riste hasselnødderne i en 130 grader varm ovn i 15 minutter.
  • Fjern nu skallerne fra de varme hasselnødder. Dette kan gøres nemt ved at gnide nødderne mod hinanden mens de er indpakket i et viskestykke.
  • Brug en mini-hakker eller blender til at blende hasselnødderne til en fin mel.
  • Groft hak chokoladen.
  • Brug en gryde til at opvarme piskefløden så den nærmere sig kogepunktet. Hæld den varme fløde i en skål sammen med chokoladen, nøddemelet og smørret. Bland alle ingredienserne sammen til en jævn og lækker hjemmelavet Nutella.
  • Rengør nogle glas med kogende vand. Hæld din Nutella over på den og opbevar dem i køleskabet i cirka 2-3 uger.


Reader Interactions

Skriv en kommentar til mig om opskriften Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Giv min opskrift en karakter




Primary Sidebar

Find mine opskrifter

De fire mest POPULÆRE opskrifter!

  • Opskrift på Pulled Pork Burger (Hjemmelavet Pulled Pork Burger)
    Hjemmelavet Pulled Pork Burger
  • Opskrift på Hjemmelavet Sushi
    Hjemmelavet Sushi
  • Opskrift på Burrito (hjemmelavet Burrito)
    Hjemmelavet Burrito
  • Sådan koges brune ris (Fuldkornsris)
    Sådan koges fuldkornsris (Brune ris)

Indhold på MadRejsen.dk må ikke kopiers uden tilladelse.