• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
MadRejsen
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brød
      • Marmelade / Smørrelse
    • Frokost
    • Aftensmad
      • Kød
        • Fisk
        • Kylling
        • Oksekød
        • Svinekød
        • Sous Vide
      • Sous Vide
      • Sundt Mad
      • Internationalt
      • Traditionelt Dansk
    • Dessert
      • Kager
    • Tilbehør
      • Salater
      • Brød
      • Drikkelse
      • Snacks
      • Dipping
    • Sous Vide
    • Vegetarisk
  • Om / Kontakt
    • Om / Kontakt
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Annocering
    • Copyright
  • In English
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Sous Vide
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Tilbehør
×

"Hjem" » Vegetarisk

"Hjem" » Vegetarisk

Tortillas wraps med sojagranulat

Udgivet: Jan 12, 2021 · Redigeret: Jan 12, 2021 · Af Madrejsen.dk

Hop til opskrift Print opskrift

På siden her finder du en nem opskrift på de lækreste tortilla wraps, hvor alt kødet er erstattet af sojagranulat. Det fede er dog at smagen og konsistensen er stort set identisk med oksekød. Leder du derfor efter en lækker, nem og hurtig vegansk opskrift, så er du landet på den rigtige side.

Sojagranulat som erstatning for oksekød


Der er mange menneske, som er skræmte ved tanken om at erstatte det almindelige hakket oksekød med sojagranulat. Jeg må også indrømme at jeg var en af disse mennesker, før jeg selv tog chancen og prøvede at tilberede mad med sojagranulat.

Læs også: Nem opskrift på chili sin carne med sojagranulat

Her lang tid efter, bruger jeg nærmest altid sojagranulat som erstatning for oksekød. Resultatet, når du erstatter oksekød med sojagranulat, bliver simpelthen super godt, hvis du spørger mig. Mit eneste spørgsmål jeg står tilbage med er - hvorfor er sojagranulat ikke mere populært - jeg forstår det ikke.

Hvordan klargøres sojagranulat til tortillas?


Sojagranulat kommer i små poser, hvor tørindholdet er meget højt. Det vil sige at det tørret granulat næsten ikke indeholder vand.

Se også: Opskrift på sunde vegetarfrikadeller af Edamamebønner

Før sojagranulatet kan bruges, som erstatning for oksekød, skal det først opvædes i kogende vand.

Du opbløder sojagranulat ved at blande det tørre sojagranulat med kogende vand i forholdet 1 dele granulat til 3 dele kogende vand. Du blander begge dele i en stor skål, hvor der er plads til at sojagranulatet kan hæve op til dobbelt størrelse.

Derefter lader du sojagranulatet trække i det varme vand i 5-8 minutter, hvorefter væden drænes fra ved at hælde det hele op i en si. Lad det afdryppe i et par minutter. Nu er sojagranulatet klart til brug, præcis som du ville bruge friskhakket oksekød. I dette tilfælde hælder vi det på panden og steger det med forskellige krydderier.

Print Recipe

Tortillas wraps med sojagranulat

Tortilla wraps lavet med de lækreste ingredienser og sojagranulat som erstatning for oksekødet. Ved at erstatte oksekødet med sojagranulat, kan du lave de lækreste veganske tortilla wraps, som har præcis samme smag som almindelige traditionelle wraps.
Forberedelsestid15 mins
Tilberedningstid10 mins
Total tid25 mins
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Vegansk, vegetarisk
Antal: 3 personer
Forfatter: MadRejsen.dk

Ingredienser

Sojagranuatfyld

  • 150 g sojagranulat tørvægt
  • 1 l kogende vand til iblødsætning af soja
  • 1 brev taco/fajita krydderimix
  • 1 dl vand til pandestegningen

Fyld

  • avocado
  • agurk
  • salat
  • finthakket chili/jalapenos
  • revet cheddarost
  • creme fraiche

Instruktioner

  • I en stor skål blandes sojagranulatet med det kogende vand. Lad det trække i 5-8 minutter før vandet drænes væk gennem en si. Granulatet hæver op til cirka dobbelt størrelse, så brug en stor skål.
  • På en varm pande steges det opblødt sojagranulat med dine ynglings krydderier og en deciliter vand. Steg i 5-8 minutter, hvorefter sojagranulatfyldet er klar til dine tortillas.
  • Klargør dit ynglingsfyld, og du er klar til at lave dine egne veganske og super lækre tortillas.

Tortillas wraps med sojagranulat
Tortilla wraps lavet med de lækreste ingredienser og sojagranulat som erstatning for oksekødet. Ved at erstatte oksekødet med sojagranulat, kan du lave de lækreste veganske tortilla wraps, som har præcis samme smag som almindelige traditionelle wraps.

Amount: 3 personer
pre: 15
Cook: 10

Ingredienser:
Sojagranuatfyld
150 g sojagranulat (tørvægt)
1 l kogende vand (til iblødsætning af soja)
1 brev taco/fajita krydderimix
1 dl vand (til pandestegningen)

Fyld
avocado
agurk
salat
finthakket chili/jalapenos
revet cheddarost
creme fraiche

Fremgangsmåde:
1. I en stor skål blandes sojagranulatet med det kogende vand. Lad det trække i 5-8 minutter før vandet drænes væk gennem en si. Granulatet hæver op til cirka dobbelt størrelse, så brug en stor skål.
2. På en varm pande steges det opblødt sojagranulat med dine ynglings krydderier og en deciliter vand. Steg i 5-8 minutter, hvorefter sojagranulatfyldet er klar til dine tortillas.
3. Klargør dit ynglingsfyld, og du er klar til at lave dine egne veganske og super lækre tortillas.

Reader Interactions

Skriv en kommentar til mig om opskriften Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Giv min opskrift en karakter




Primary Sidebar

Find mine opskrifter

De fire mest POPULÆRE opskrifter!

  • Hjemmelavet Pulled Pork Burger
  • Hjemmelavet Sushi
  • Hjemmelavet Burrito
  • Sådan koges fuldkornsris (Brune ris)

Indhold på MadRejsen.dk må ikke kopiers uden tilladelse.