• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
MadRejsen
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brød
      • Marmelade / Smørrelse
    • Frokost
    • Aftensmad
      • Kød
        • Fisk
        • Kylling
        • Oksekød
        • Svinekød
        • Sous Vide
      • Sous Vide
      • Sundt Mad
      • Internationalt
      • Traditionelt Dansk
    • Dessert
      • Kager
    • Tilbehør
      • Salater
      • Brød
      • Drikkelse
      • Snacks
      • Dipping
    • Sous Vide
    • Vegetarisk
  • Om / Kontakt
    • Om / Kontakt
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Annocering
    • Copyright
  • In English
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Sous Vide
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Tilbehør
×

"Hjem" » Sundt Mad

"Hjem" » Sundt Mad

Sunde fyldte pandekager med kylling, svampe og spinat

Udgivet: Apr 28, 2020 · Redigeret: Mar 29, 2021 · Af Madrejsen.dk

Hop til opskrift Print opskrift

Opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, spinat og svampe

I dag vil jeg dele en lækker opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, svampe og spinat. Faktisk er denne ret gået hen og blevet en af mine go-to opskrifter, hvis jeg skal lave lidt ekstra lækkert hverdagsaftensmad, der samtidig er sundt og hurtigt at lave.

Jeg må indrømme, første gang jeg stødte på opskriften lagde jeg den lidt til side igen, da jeg tænkte at den ville tage for lang tid at lave i en travl hverdag. Det tager dog rent faktisk slet ikke så lang tid at lave madpandekager med kylling fyld og kombineret med spinat og svampe er de også ret sunde. Kylling er som bekendt en god og mager proteinkilde og sammen med spinat og svampe får du også masser af vitaminer.

Opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, spinat og svampe
Print Recipe
5 from 1 vote

Sunde fyldte pandekager med kylling, svampe og spinat

Super lækre og sunde fyldte pandekager med kylling, svampe og frisk spinat - alt sammen smagt til med chili og fløde. Super lækker kombination der kun tager 30 minutter at lave. Perfekt og lækker aftensmad til en travl hverdag.
Forberedelsestid10 mins
Tilberedningstid30 mins
Total tid40 mins
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Sundt mad
Antal: 4 personer
Forfatter: MadRejsen.dk

Ingredienser

Madpandekager

  • 2 dl mælk
  • 3 dl vand
  • 2 æg
  • 250 g mel
  • 1 spsk olie
  • 1 tsp salt

Kylling- og svampefyld

  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 1 tsk chilipulver
  • 400 g kyllingbryst
  • 250 g champignon
  • 250 g frisk spinat
  • 2.5 dl fløde

Topping

  • 250 g revet mozzarella

Instruktioner

Madpandekager

  • Bland alle ingredienserne i en skål. Brug en håndmixer til at mikse det hele sammen til en jævn pandekagedej.
  • Bag otte pandekager og sæt den til side mens fyldet tilberedes.

Kyllingfyld

  • Steg hakket løg, hvidløg og chilipulver på en pande i et par minutter.
  • Tilsæt champignoner, der er skåret i skiver samt kyllingen, der er skåret i mindre mundrette stykker. Steg indtil kyllingen er cirka 80 % færdig.
  • Tilsæt fløde og friske spinatblade. Vende det hele rundt indtil spinaten er svundet helt ind. Lad det hele simre i 5-10 minutter indtil væsken er dampe godt ind.
  • Fordel fyldet på de otte pandekager og fold siderne omkring det. Læg de fyldte pandekager i et ovnfast fad med lukningen nedad.
  • Drys med revet mozzarella ost og bag pandekager ved 200 grader i cirka 10 minutter eller indtil osten er smeltet og gylden.

Opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, spinat og svampe

Opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, spinat og svampe

Opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, spinat og svampe

Opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, spinat og svampe

Opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, spinat og svampe

Opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, spinat og svampe

Opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, spinat og svampe

Opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, spinat og svampe

Reader Interactions

Comments

  1. Jette

    March 04, 2021 at 1:02 pm

    5 stars
    Lækkert og nemt 🙂

    Reply
    • Madrejsen.dk

      March 04, 2021 at 2:25 pm

      Jep disse fyldte pandekager er nemlig rigtig lækre 🙂 vh Kim (Madrejsen.dk)

      Reply
  2. Lotte

    March 29, 2021 at 10:36 am

    Sorry... men hvad er en tsp? Det er målet for chilipulver, men skulle der stå tsk i stedet for? Det er jo dansk for teskefuld? Mvh. Lotte

    Reply
    • Madrejsen.dk

      March 29, 2021 at 5:54 pm

      Hej Lotte. Ja det har da helt ret i. Det er selvfølgelig tsk jeg mener. Det er fordi jeg har en engelsk madblog også, så jeg har forvekslet det hele. Tak for at du har gjort mig opmærksom på problemet. vh Kim (Madrejsen.dk)

      Reply
  3. Chrisstine MogensenJørgensen

    September 19, 2021 at 12:55 pm

    Kan man bytte spinat ud med andet, da min mave ikke kan tåle det?

    Reply
    • Madrejsen.dk

      September 20, 2021 at 7:52 am

      Du kan evt. undlade at putte spinat i retten. Eller måske erstatte det med spidskål - det kunne også være lækkret.

      Reply

Skriv en kommentar til mig om opskriften Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Giv min opskrift en karakter




Primary Sidebar

Find mine opskrifter

De fire mest POPULÆRE opskrifter!

  • Hjemmelavet Pulled Pork Burger
  • Hjemmelavet Sushi
  • Hjemmelavet Burrito
  • Sådan koges fuldkornsris (Brune ris)

Indhold på MadRejsen.dk må ikke kopiers uden tilladelse.