• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
MadRejsen
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brød
      • Marmelade / Smørrelse
    • Frokost
    • Aftensmad
      • Kød
        • Fisk
        • Kylling
        • Oksekød
        • Svinekød
        • Sous Vide
      • Sous Vide
      • Sundt Mad
      • Internationalt
      • Traditionelt Dansk
    • Dessert
      • Kager
    • Tilbehør
      • Salater
      • Brød
      • Drikkelse
      • Snacks
      • Dipping
    • Sous Vide
    • Vegetarisk
  • Om / Kontakt
    • Om / Kontakt
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Annocering
    • Copyright
  • In English
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Sous Vide
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Tilbehør
×

"Hjem" » Tilbehør

"Hjem" » Tilbehør

Sprøde bådkartofler med rasp

Udgivet: Nov 24, 2022 · Redigeret: Nov 24, 2022 · Af Madrejsen.dk

Hop til opskrift Print opskrift

Hvis du leder efter en nem opskrift på lækre og sprøde bådkartofler med rasp, så er du landet på den helt rigtige side. Jeg elsker ovnkartofler og specielt hjemmelavede bådkartofler. Her på siden vil jeg dog slå et slag for de traditionelle bådkartofler, hvor der er tilføjet almindeligt rasp for at gøre dem ekstra sprøde. Læs videre og se hvor nemt det er at lave den sprødeste ovnkartofler.

Opskrift på bådkartofler med rasp


Almindelige bådkartofler består jo blot at almindelige kartofler vendt i olie og krydret med salt og peber. Det smarte ved denne opskrift er at kartoflerne også vendes i rasp, hvilket gør dem ekstra sprøde.

Se også: Opskrift på bagte kartoffelskiver med parmesan og oregano

Hvis du ikke har prøvet bådkartofler med rasp før, vil jeg klart anbefale dig at give det et forsøg.

Opskriften er utrolig nem - det eneste du skal gøre er at vende kartoflerne i både olie og rasp og rør dem godt rundt. Kryder derefter med salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter eller indtil de er møre i midten. Simpelt og nemt.

Print Recipe

Sprøde bådkartofler med rasp

Bådkartofler der er vendt i olie og rasp bliver super sprøde og lækre. Opskriften og fremgangsmåden bliver næsten ikke nemmere.
Forberedelsestid15 mins
Tilberedningstid40 mins
Ret: Aftensmad, Tilbehør
Køkken: Dansk
Nøgleord: Ovnkartofler
Antal: 4 personer
Forfatter: MadRejsen.dk

Ingredienser

  • 500 g bagekartofler
  • 1/2 dl olie
  • 1 dl rasp
  • salt
  • peber

Instruktioner

  • Skræl kartoflerne og skær dem i både.
  • Du kan med fordel lade bådene ligge i en skål med vand i 1-2 timer, for at stivelsen vaskes ud af dem. Lad kartoflerne dryppe af og tørre. Du kan dog springe dette step over.
  • På et stykke bagepapir lægges kartoffelbådene i en bunke og olie, rasp, salt og peber hældes over. Rør godt rundt i kartoflerne, så olie, rasp, salt og peber fordeles godt på alle kartoflerne.
  • Bag bådkartoflerne ved 200 grader i cirka 40 minutter eller indtil de er møre i midten.

Reader Interactions

Skriv en kommentar til mig om opskriften Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Giv min opskrift en karakter




Primary Sidebar

Find mine opskrifter

De fire mest POPULÆRE opskrifter!

  • Opskrift på Pulled Pork Burger (Hjemmelavet Pulled Pork Burger)
    Hjemmelavet Pulled Pork Burger
  • Opskrift på Hjemmelavet Sushi
    Hjemmelavet Sushi
  • Opskrift på Burrito (hjemmelavet Burrito)
    Hjemmelavet Burrito
  • Sådan koges brune ris (Fuldkornsris)
    Sådan koges fuldkornsris (Brune ris)

Indhold på MadRejsen.dk må ikke kopiers uden tilladelse.