På siden her kan du finde den lækreste opskrift på røde linser i en cremet og smagfuld kokos-tomatsauce. I det at retten kun tager cirka 40 minutter at lave, fra start til servering, er den meget oplagt som en nem hverdagsret, hvor man typisk har travlt.
Her i huset er vi blevet meget glade for opskrifter med linser indgår. Det er ingen hemmelighed at vi er elsker opskrifter, hvor der ikke indgår kød eller andre animalske ingredienser. Vi er simpelhen bliver fans af ingredienser, der kan stå i vores køkkenskab og har lang holdbarhed. På den måde slipper vi for at handle så ofte og samtidig sparer vi vores klima for CO2-belastningen. Det er rent win-win .
Røde linser i kokos-tomatsauce
Utrolig lækker og meget nem opskrift på røde linser i kokos-tomatsauce. Denne opskrifte tager kun cirka 40 minutter at lave og resultatet er en sund, cremet og meget smagfuld suppe/sauce.
Antal: 3 personer
Ingredienser
- 2 gulerødder
- 1 rødløg
- 1 rød chili
- 2 dl røde linser
- 2 dl mælk (eller vand)
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk garam masala
- 2 tsk groft salt
Instruktioner
- Linserne skylles grundigt. Løg, chili og gulerødder skæres i fine tern. Hæld alle ingredienserne i en gryde.
- Bring det hele i kog og lad retten simre i 25 minutter.
- Persille vaskes og hakkes fint. Brug det som topping på retten lige før servering.
Noter
Tip: Serveres med Naanbrød eller andet friskbagt brød.
Skriv en kommentar til mig om opskriften