• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
MadRejsen
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brød
      • Marmelade / Smørrelse
    • Frokost
    • Aftensmad
      • Kød
        • Fisk
        • Kylling
        • Oksekød
        • Svinekød
        • Sous Vide
      • Sous Vide
      • Sundt Mad
      • Internationalt
      • Traditionelt Dansk
    • Dessert
      • Kager
    • Tilbehør
      • Salater
      • Brød
      • Drikkelse
      • Snacks
      • Dipping
    • Sous Vide
    • Vegetarisk
  • Om / Kontakt
    • Om / Kontakt
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Annocering
    • Copyright
  • In English
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Sous Vide
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Tilbehør
×

"Hjem" » Tilbehør

"Hjem" » Tilbehør

Sådan laver du hjemmelavet lys farin

Udgivet: Jun 26, 2020 · Redigeret: Jun 26, 2020 · Af Madrejsen.dk

Hop til opskrift Print opskrift

Produktionen for lys farin har i rigtig mange år været nedlagt til skuffelse for mange mennesker. Der findes dog stadig gamle opskrifter, hvor der skal bruges lys farin. Heldigvis er det dog rigtigt nemt at lave en portion hjemmelavet lys farin ved at blande almindelig sukker og brun farin sammen.

Lys farin: Forholdet mellem almindelig sukker og brun farin


Når du skal lave hjemmelavet lys farin, skal du blot blande almindelig sukker og brun farin i forholdet 380-120.

Det vil derfor sige at du kan vælge at bruge 380 gram sukker og 120 gram brun farin - hvilket giver en total mængde lys farin på 500 gram. Du kan dog også vælge at skalere mængderne præcis som du vil.

Print Recipe

Hjemmelavet lys farin

Lys farin bliver ikke produceret mere til skuffelse for mange mennesker. Du kan dog selv meget nemt lave hjemmelavet lys farin ved at blande almindelige sukker og brun farin.
Forberedelsestid3 mins
Total tid3 mins
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Antal: 500 gram
Forfatter: MadRejsen.dk

Ingredienser

  • 380 g almindelig sukker
  • 120 g brun farin

Instruktioner

  • Bland almindelig sukker og brun farin sammen.
  • Din hjemmelavede lys farin er nu færdig. Opbevar den i en tætlukket beholder.

Reader Interactions

Comments

  1. Berit

    December 19, 2020 at 11:46 am

    Hvor simpelt. Tak. 🙂 Det skal prøves. Mangler lys farin hver jul til farmors finskbrød. God jul 🙂

    Reply
    • Madrejsen.dk

      December 19, 2020 at 9:17 pm

      Ja den er nemlig rigtig simpel den opskrift på lysfarin. God jul 🙂 Vh Kim (Madrejsen.dk)

      Reply

Skriv en kommentar til mig om opskriften Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Giv min opskrift en karakter




Primary Sidebar

Find mine opskrifter

De fire mest POPULÆRE opskrifter!

  • Hjemmelavet Pulled Pork Burger
  • Hjemmelavet Sushi
  • Hjemmelavet Burrito
  • Sådan koges fuldkornsris (Brune ris)

Indhold på MadRejsen.dk må ikke kopiers uden tilladelse.