Denne opskrift på rabarber med bacon er super lækker og godt tilbehør til grillmad. Det tager kun i omegnen af 15-20 minutter fra start til servering at lave en portion af disse lækre baconsvøbet rabarber og det kræver et minimum af færdigheder i køkkenet for at få et perfekt resultat. Rabarber med bacon er derfor et godt valg, hvis du leder efter lækkert tilbehør til grillmad.
Rabarber og bacon
Første gang jeg støtte på hjemmelavede rabarber med bacon må jeg indrømme at jeg syntes det lød lidt mærkeligt. Jeg forestiller mig at du sikkert sidder med lidt samme tanke. Jeg vil dog hurtigt sige at denne bekymring om at rabarber med bacon ikke er gode, slet ikke holder stik. Kombinationen mellem de lidt syrlige rabarber og den sprøde og karakteriske baconsmag, gør at rabarber med bacon er et godt tilbehør til grillmad eller meget andet mad for den sags skyld. Personligt synes jeg at rabarber svøbt i bacon og efterfulgt grillet i 5-10 minutter på grillen er noget af det bedste.
Opskrift på rabarber med bacon
Som nævnt længere oppe på denne side, så er det faktisk utroligt nemt at lave hjemmelavede rabarber med bacon. Der er kun et par få trin du skal igennem. Du starter med at rengøre de rå og friske rabarber. Fjern jord og andet skidt fra rabarberne og skær dem ud i stykker med en længde på cirka 10-15 centimeter. Vær opmærksom på ikke at skære for meget væk af den røde ende af rabarberen. Det er nemlig den røde ende, som indeholder masser af dejlig smag.
Når dine rabarber er klargjort så skal du helt simpelt blot vikle bacon, eller svøbes som det også hedder, omkring rabarberen. Et stykke bacon passer godt til et stykke rabarber.
Varm grillen op og grill de baconsvøbet rabarber i cirka 10 minutter eller indtil rabarber er mør og baconen sprød. Du kan også bruge din pande i køkkenet. Server din hjemmelavede rabarber med bacon til de meste grillmad.
Grillede rabarber med bacon
Ingredienser
- 300 g rabarber
- 125 g bacon
Instruktioner
- Skyl og rengør de friske rabarber. Fjern jord og blade. Vær opmærksom på at bevar mest muligt af den røde ende.
- Skær de klargjort rabarber ud i stykker med en længde på cirka 10 centimeter.
- Omsvøb hvert stykke rabarber med et stykke bacon.
- Grill dine baconrabarber på grillen i cirka 10 minutter eller indtil de er lækkert møre og baconen sprød.
Skriv en kommentar til mig om opskriften