Nem opskrift på cuvette sous vide. Cuvette sous vide er specielt en af de okseudskæringer, hvor sous vide teknologien rigtigt kommer til sin ret. Cuvette i sous vide bliver simpelthen super lækkert og mørt.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword Cuvette, sous vide
Prep Time 15 minutesminutes
Cook Time 9 hourshours
Total Time 9 hourshours15 minutesminutes
Servings 4personer
Author MadRejsen.dk
Ingredients
1kgcuvette
timian
rosmarin
salt
peber
Instructions
Start med at ridse fedtsiden af cuvetten og krydre den godt med timian, rosmarin, salt og peber.
Vakuumpak cuvetten i en sous vide vakuumpose.
Sæt temperaturen til 56 grader for et medium resultat og timeren til 9 timer. Læg kødet i vandet og sæt dig tilbage og slap af.
Efter sous vide tilberedningen skal kødet have en stegeskorpe. Brug en brændende varm grill eller en 250 grader varm ovn i cirka 15 minutter. Tiden er vejledende så hold øje med stegen. Tag den ud når den har en flot stegeskorpe.