Go Back
Print

Tortillas wraps med sojagranulat

Tortilla wraps lavet med de lækreste ingredienser og sojagranulat som erstatning for oksekødet. Ved at erstatte oksekødet med sojagranulat, kan du lave de lækreste veganske tortilla wraps, som har præcis samme smag som almindelige traditionelle wraps.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword Vegansk, vegetarisk
Prep Time 15 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 25 minutes
Servings 3 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

Sojagranuatfyld

  • 150 g sojagranulat tørvægt
  • 1 l kogende vand til iblødsætning af soja
  • 1 brev taco/fajita krydderimix
  • 1 dl vand til pandestegningen

Fyld

  • avocado
  • agurk
  • salat
  • finthakket chili/jalapenos
  • revet cheddarost
  • creme fraiche

Instructions

  • I en stor skål blandes sojagranulatet med det kogende vand. Lad det trække i 5-8 minutter før vandet drænes væk gennem en si. Granulatet hæver op til cirka dobbelt størrelse, så brug en stor skål.
  • På en varm pande steges det opblødt sojagranulat med dine ynglings krydderier og en deciliter vand. Steg i 5-8 minutter, hvorefter sojagranulatfyldet er klar til dine tortillas.
  • Klargør dit ynglingsfyld, og du er klar til at lave dine egne veganske og super lækre tortillas.