Bagt kylling med spidskål og gulerødder i cremet rød karry sauce
Lækker, sund og simpel aftensmad bestående af ovnbagt kylling i en cremet rød karrysauce med spidskål, gulerødder og ingefær. Retten tager kun 40 minutter at lave - perfekt til en travl hverdag med.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword Kylling
Prep Time 20minutes
Cook Time 20minutes
Total Time 40minutes
Servings 3personer
Author MadRejsen.dk
Ingredients
600gkyllingfilet
2løg
3fedhvidløg
2cmingefær
2 1/2spskrød karrypasta
2spskolie
1spidskål
6gulerødder
6dlhønsebouillion
1dåsekokosmælk
salt og peber(efter smag)
Instructions
I en gryde brændes presset hvidløg, finthakket løg, revet ingefær og rød karrypasta af i et par minutter.
Skru ned for varmen og tilsæt kokosmælk og hønsebouillon. Lad saucen simre mens resten af ingredienserne klargøres.
Snit spidskålen fint. Skræl gulerødderne og skær dem i fine stave.
I et ildfast fad blandes spidskålet og gulerødderne. Oven på grøntsagerne lægges kyllingefileterne, der er skåret i mindre stykker og vendt i olie. Hæld den klargjorte karrysauce over det hele og krydre til sidst med salt og peber.
Bag hele retten ved 200 grader i cirka 20 minutter eller indtil kyllingen er gennembagt.