Go Back
Opskrift på sunde fyldte pandekager med kylling, spinat og svampe
Print

Sunde fyldte pandekager med kylling, svampe og spinat

Super lækre og sunde fyldte pandekager med kylling, svampe og frisk spinat - alt sammen smagt til med chili og fløde. Super lækker kombination der kun tager 30 minutter at lave. Perfekt og lækker aftensmad til en travl hverdag.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword Sundt mad
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 4 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

Madpandekager

  • 2 dl mælk
  • 3 dl vand
  • 2 æg
  • 250 g mel
  • 1 spsk olie
  • 1 tsp salt

Kylling- og svampefyld

  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 1 tsk chilipulver
  • 400 g kyllingbryst
  • 250 g champignon
  • 250 g frisk spinat
  • 2.5 dl fløde

Topping

  • 250 g revet mozzarella

Instructions

Madpandekager

  • Bland alle ingredienserne i en skål. Brug en håndmixer til at mikse det hele sammen til en jævn pandekagedej.
  • Bag otte pandekager og sæt den til side mens fyldet tilberedes.

Kyllingfyld

  • Steg hakket løg, hvidløg og chilipulver på en pande i et par minutter.
  • Tilsæt champignoner, der er skåret i skiver samt kyllingen, der er skåret i mindre mundrette stykker. Steg indtil kyllingen er cirka 80 % færdig.
  • Tilsæt fløde og friske spinatblade. Vende det hele rundt indtil spinaten er svundet helt ind. Lad det hele simre i 5-10 minutter indtil væsken er dampe godt ind.
  • Fordel fyldet på de otte pandekager og fold siderne omkring det. Læg de fyldte pandekager i et ovnfast fad med lukningen nedad.
  • Drys med revet mozzarella ost og bag pandekager ved 200 grader i cirka 10 minutter eller indtil osten er smeltet og gylden.