Go Back
Opskrift på sund Pad Thai med kylling, nudler og broccoli
Print

Sund Pad Thai med kylling, nudler og broccoli

Super lækker og utrolig nem opskrift på sund Pad Thai ret med kylling, nudler og broccoli samt toppet med en lækker og smagfuld fiskesauce. Perfekt hvis du ønsker en sund livsstil og har en travl hverdag. Retten er færdig på kun 25 minutter.
Course Aftensmad
Cuisine Thailand
Keyword Sundt mad
Prep Time 20 minutes
Cook Time 5 minutes
Total Time 25 minutes
Servings 4 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

Pad Thai ret

  • 400 g grovnudler (koges 2 min mindre end anvist)
  • 1 stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 cm ingefær
  • 1 tsk chiliflager
  • 300 g kylling (skåret i strimler)
  • 4 æg
  • 200 g bønnespirer
  • 1 bundt forårsløg
  • olivenolie (til stegning)

Pad Thai Fiskesauce

  • 1 spsk soja
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 3 spsk fishsauce
  • 5 spsk tamarind paste

Topping

  • friske korriander
  • limebåde
  • peanuts (grovhakket)

Instructions

  • Start med at koge grovnudlerne. Kog den 2 minutter mindre end angivet på pakken de kommer i. De bliver færdig stegt senere.
  • Bland ingredienserne sammen til fiskesaucen. Lad den stå og trække.
  • Varm olivenolie op i en stort wokpande. Tilsæt finthakket løg, hvidløg, ingefær, chiliflager og kyllingen. Steg det hele i et par minutter indtil kyllingen er brunet lidt.
  • Tilsæt nudlerne og steg det hele mens de vender rundt på panden. Tilsæt ekstra olive, så nudlerne i klumper sammen.
  • Skub nudlerne tilside og tilsæt æggene. Lad dem stege kort inden de vendes sammen med nudlerne.
  • Tilsæt bønnespirer , halvdelen af forårsløgene og fiskesaucen. Ved det rundt og server med det sammen med diverse topping.