Go Back
Opskrift på andebryststeg sous vide
Print

Andebryststeg sous vide

En andebryststeg, der er tilberedt i sous vide, vil have en perfekt rosa-farve hele vejen gennem kødet og vil opleves mere saftig og smagfuld sammenlignet med en traditionel ovntilberedt steg.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword Sous vide opskrift
Prep Time 10 minutes
Cook Time 2 hours 30 minutes
Total Time 2 hours 40 minutes
Servings 3 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 1 andebryststeg (cirka 1000 gram)
  • salt
  • peber

Instructions

  • Brug en skarp kniv til at krydsridse skindsiden af andebryststegen
  • Krydr stegen med salt og peber og vakuumpak kødet
  • Tilbered kødet ved 58 grader i to timer og 30 minutter
  • Klip vakuumposen op og gem eventuelt saften i posen til en andesauce. Dup kødet tørt med køkkenrulle og lynsteg skindsiden på en rygende varm pande med masser af olie
  • Skær kødet ud og server med det samme