Spidsbryst i sous vide bliver simpelthen super godt. Den relative seje udskæring, som et spidsbryst er, bliver bare super mørt og saftigt ved tilberedning i sous vide. Det tager lidt tid, men resultatet bliver virkeligt godt!
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword sous vide
Prep Time 10minutes
Cook Time 2days
Total Time 2days10minutes
Servings 6personer
Author MadRejsen.dk
Ingredients
1,2kgspidsbryst
salt
peber
timian
rosmarin
Instructions
Opløs 25 gram salt og 10 gram sukker i en liter vand. Lad spidsbrystet trække i salt-sukker lagen i 24 timer. Dette step gøre kødet lidt mere mørt, men kan godt undlades.
Krydr kødet med salt, peber og eventuelt et par kviste rosmarin eller timian. Vakuumpak kødet.
Sæt sous vide temperaturen til 58 grader og timeren på 48 timer. Hvis spidsbrystet er fra ungkvæg/kalv reduceres tiden til 30 timer, da kødet er mere mørt.
Efter den lange tilberedning skal kødet have en stegeskorpe. Giv kødet en tur på en rygende varm pande i 3-4 minutter mens det vendes rundt.
Skær kødet ud i fine skiver og server med det samme.