Go Back
Opskrift på Spidsbryst Sous Vide
Print

Spidsbryst Sous vide

Spidsbryst i sous vide bliver simpelthen super godt. Den relative seje udskæring, som et spidsbryst er, bliver bare super mørt og saftigt ved tilberedning i sous vide. Det tager lidt tid, men resultatet bliver virkeligt godt!
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword sous vide
Prep Time 10 minutes
Cook Time 2 days
Total Time 2 days 10 minutes
Servings 6 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 1,2 kg spidsbryst
  • salt
  • peber
  • timian
  • rosmarin

Instructions

  • Opløs 25 gram salt og 10 gram sukker i en liter vand. Lad spidsbrystet trække i salt-sukker lagen i 24 timer. Dette step gøre kødet lidt mere mørt, men kan godt undlades.
  • Krydr kødet med salt, peber og eventuelt et par kviste rosmarin eller timian. Vakuumpak kødet.
  • Sæt sous vide temperaturen til 58 grader og timeren på 48 timer. Hvis spidsbrystet er fra ungkvæg/kalv reduceres tiden til 30 timer, da kødet er mere mørt.
  • Efter den lange tilberedning skal kødet have en stegeskorpe. Giv kødet en tur på en rygende varm pande i 3-4 minutter mens det vendes rundt.
  • Skær kødet ud i fine skiver og server med det samme.