Super nem opskrift på traditionel gulerodskage med ostecreme. Denne opskrift er præcis, som den blev lavet i gamle dage. Dejlig, dansk og nem-at-lave, bedre bliver det ikke.
Course Kage
Cuisine Dansk
Keyword Gulerødder
Prep Time 20 minutesminutes
Cook Time 40 minutesminutes
Total Time 1 hourhour
Servings 8personer
Author MadRejsen.dk
Ingredients
Kagebund
300gfarin
2dlvegetabilsk olie
4æg
375ggulerødder
275ghvedemel
1tsksalt
2.5tskbagepulver
2tskkanel
Ostecreme
300gnaturel flødeost
180gsmør
270gflormelis
2tskvaniljesukler
Instructions
Pisk farin og olie godt sammen mens æggene tilsættes et ad gangen.
Skræl gulerødderne og riv dem fint. Tilsæt dem til farinblandingen.
Tilsæt de tørre ingredienser og bland/vend det hele sammen.
Hæld kagedejen i et smurt fad med en størrelse på cirka 20x30 cm og bag den ved 185 grader i cirka 40 minutter. Bagetiden afhænger af størrelsen på fadet. Kagen er færdig når der ikke er ubagt dej på en gaffel, der er stukket i kagen.
Ostecremen laves nemt ved at piske alle ingredienserne sammen.
Ostecremen fordeles ovenpå kagen, når den er helt afkølet.