Go Back
Opskrift på ovnbagt laks med pistacienødder
Print

Ovnbagt laks med honning og pistacienødder

Super lækker opskrift på ovnbage lakseside med honning og pistacienødder. Server med en lækker grøn salat og friskbagt brød. Så bliver det næsten ikke bedre.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword Fisk, Laks, Sundt mad
Prep Time 5 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 25 minutes
Servings 3 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 1 laksside
  • 2 spsk honning
  • 2 fed hvidløg
  • 70 g pistacienødder
  • salt
  • peber

Instructions

  • I en lille skål blandes honning, salt, peber og presset hvidløg.
  • Placer laksesiden på en bradepande med bagepapir. Smør honningblandingen på laksesiden.
  • Grovhak pistacienødderne og drys dem over laksesiden.
  • Bag laksen i en 200 grader forvarmet ovn i 15-20 minutter. Laksekødet er færdigt når det er lyserødt og nemt falder fra hinanden.

Notes

Server med en lækker grøn salat og eventuelt friskbagt brød.