Go Back
Opskrift på hjemmelavede Vegetarfrikadeller af edamamebønner
Print

Sunde vegetarfrikadeller af Edamamebønner

Super lækre og sunde vegetarfrikadeller lavet af edamamebønner. Super hurtige at lave og derfor perfekte til en travl hverdagsaften eller til madpakken.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword Edamamebønner, vegetarisk
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Servings 3 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 300 g edamamebønner uden bælg
  • 1 løg
  • 2 æg
  • 2 fed hvidløg
  • 5 spsk mel
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/2 bundt persille
  • 1/2 lime (saften)
  • 1/2 tsk salt
  • peber
  • 50 g feta

Instructions

  • Kom de frosne edamamebønner op i en skål og dæk dem med kogende vand. Lad dem optø i vandet i to minutter og hæld vandet fra.
  • Kom alle ingredienserne, undtagen fetaen, op i en food processor eller god blender. Blend det sammen til en jævn masse, hvor du selv bestemmer konsistensen. Den må gerne være lidt grov.
  • Bræk fetaen i mindre stykker og bland det i edamamebønnefarsen.
  • Opvarm en pande med rigeligt olie og steg små frikadeller. De er færdige når de er flotte, gyldne og sprøde på begge sider.

Notes

De færdigstegte frikadeller er oplagte til frokosten og kan sagtens gemmes i fryseren i 1-2 måneder.