Go Back
Opskrift på hjemmelavet Risengrød Sous Vide
Print

Risengrød sous vide

Denne opskrift på risengrød sous vide sikre dig en perfekt risengrød, der aldrig brænder på. Grøden bliver lækkert blød og har en super smag.
Course Aftensmad
Cuisine Julemad
Keyword Grød, Jul, sous vide
Prep Time 10 minutes
Cook Time 2 hours 15 minutes
Total Time 2 hours 25 minutes
Servings 2 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

Risengrød

  • 200 g grødris
  • 1 l letmælk
  • 1/2 tsk salt

Kanelsukker

  • 4 spsk sukker
  • 2 tsk kanal
  • 3 spsk smør

Instructions

  • Bland de tre ingredienser til risengrøden i en sous vide pose.
  • Brug din vakuummaskine til at svejse posen lukket. Dette gøres ved at hænge posen ud over bordkanten, således at mest muligt luft presses ud. Brug ikke vakuumfunktionen, da du derved blot suge mælken ind i maskinen.
  • Opvarm sous vide vandet til 85 grader og læg posen med ingredienserne i vandet. Tilbered det hele i 2 timer og 15 minutter. Masser posen med en grydeske 2-3 gange undervejs, for at fordele risen lidt. Grøden virker lidt flydende efter tilberedningen men skulle gerne blive mere fast når den hældes op.
  • Server med kanelsukker og en smørklat.