Rigtig lækker og nem opskrift på okseinderlår sous vide. Okseinderlår i sous vide giver et perfekt tilberedt og ensartet resultat hver gang.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword sous vide
Prep Time 5 minutesminutes
Cook Time 1 hourhour
Total Time 1 hourhour5 minutesminutes
Author MadRejsen.dk
Ingredients
500gokseinderlår bøffer
salt
peber
rosmarin
timian
Instructions
Start med at krydre dine okseinderlår bøffer, hvis du ikke købt bøffer, der er formarineret.
Vakuumpak bøfferne eller læg dem i en pose, der kan holde til temperaturen i sous vide vandet.
Sæt temperaturen på 54 grader for et medium-rare resultat og timeren til cirka 1-2 timer. Sæt dig tilbage og slap af.
Når bøfferne er færdige skal de have en stegeskorpe. Det kan laves ved at give bøfferne få sekunder på en rygende varm pande eller grill. Pas på ikke at overtilberede bøfferne, da de i princippet er færdige efter turen i sous vide vandet.