Go Back
Opskrift på Côte De Boeuf Sous Vide
Print

Côte De Boeuf Steak (Sous Vide opskrift)

Super nem og lækker opskrift på Côte De Boeuf steak sous vide. Côte De Boeuf er skåret af kalve ribeye og har typisk et lille ben, der er med til at holde på saft og kraft under tilberedning. Côte De Boeuf sous vide er et perfekt valgt, hvis det skal være ekstra lækkert. Côte De Boeuf er noget af det ypperste og lækreste kød, du kan lave.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword sous vide
Prep Time 10 minutes
Cook Time 3 hours
Total Time 3 hours 10 minutes
Servings 2 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 500-800 g Côte De Boeuf steak
  • timian
  • rosmarin
  • salt
  • peber

Instructions

  • Krydr Côte De Boeuf bøffen med salt, peber og meget gerne også frisk timian og rosmarin.
  • Vakuumpak bøffen eller brug zip-lock poser, der kan holde til sous vide vandtemperaturen.
  • Indstil temperaturen til 54 grader for et medium-rare resultat og sæt timeren på 3 timer. Læg din Côte De Boeuf i sous vide vandet.
  • Efter sous vide tilberedningen skal bøffen have en lækker stegeskorpe. Giv bøffen en lyntur på en røgende varm stegepande i masser af smør og olie. Du skal regne med cirka 30 sekunder på hver side. Husk på at bøffen allerede er færdigtilberedt. Du kan også bruge en gasbrænder til at lave en stegeskorpe.