Nem opskrift på kyllingelår i sous vide. Sous vide kyllingelår bliver super lækre, møre og saftige. Server med råstegte kartofler og en lækker salat.
Course Sous Vide
Cuisine Dansk
Keyword kyllingelår, sous vide
Prep Time 10 minutesminutes
Cook Time 4 hourshours
Total Time 4 hourshours10 minutesminutes
Servings 3personer
Author MadRejsen.dk
Ingredients
3store kyllingelår(af gode kvalitet)
frisk timian
salt
peber
Instructions
Drys de rå kyllingelår med salt, peber og gerne frisk timian. Du kan også vælge at bruge dit eget ynglingskrydderi.
Vakuumpak dine kyllingelår.
Læg dem i sous vide vandet og giv dem fire timer ved 62 grader.
Efter sous vide tilberedningen skal skindet gøres lækkert og sprødt. Her kan du vælge at bruge grillfunktionen i en 240 grader varm ovn, en meget varm stegepande med masser af olie eller din grill i haven. Det handler om at give dem kun lige nok indtil skindet er sprødt. I alle tilfælde skal du starte med at grille/stege bagsiden af kyllingelåret efterfulgt af skinsiden. Når skinnet er lækkert sprødt er de klar til servering.