Go Back
Print

Kyllingebryst (Sous vide opskrift)

Nem opskrift på kyllingebryst i sous vide. Ved tilberedning af kyllingefilet i sous vide, opnår du perfekt saftigt og blødt kød hver gang. Kyllingebryst, der er stegt tørt er nu fortid.
Course Sous Vide
Cuisine Dansk
Prep Time 10 minutes
Cook Time 2 hours
Total Time 2 hours 10 minutes
Servings 3 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 500 g kyllingebryst (eventuel med skin)
  • Timian
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Instructions

  • Start med trimme kyllingebrysterne for det værste fedt.
  • Krydr kødet med salt, peber og eventuelt friskhakket timian.
  • Vakuumpak kødet eller brug en double-zip pose.
  • Tilbered kyllingebrysterne ved 62 grader i mindst en time eller op til tre timer.
  • Den færdigtilberede kylling skal nu have en stegeskorpe. Hvis du har brugt kyllingebryster med skin, kan du med fordel drysse skinsiden med et fint lag af hvedemel. Dette hjælper med at gøre skinnet fantastisk sprødt. Steg nu kyllingen på en varm stegepande i olie i cirka et til to minutter. Tryk gerne kødet ned mod panden for at få et godt resultat.