Super nem opskrift på fyldte pandekager med chili og oksekød. Perfekt til en travl hverdag, hvor aftensmaden også skal være sund og mættende. Server med en simpel salat og noget friskbagt brød - simpelt og lækkert.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Prep Time 50 minutesminutes
Cook Time 50 minutesminutes
Total Time 1 hourhour
Servings 4personer
Author MadRejsen.dk
Ingredients
Madpandekager
250ghvedemel
2dlmælk
3dlvand
2æg
1tskvegetabilsk olie
Oksekødsfyld med chili
2løg, finthakket
3fed hvidløg, finthakket
500ghakket oksekød
5gulerødder, revet
1rød chili
1dåse flåede tomater
1dåse tomatpuré
1dåse majs
Gratinering
150grevet ost(cheddar)
Instructions
Oksekødsfyld med chili
I en stor gryde steger du de finthakket løg og hvidløg i lidt vegetabilsk olie. Steg et par minutter under omrøring.
Tilsæt oksekød og steg det til alt kød er færdigt.
Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre, mens du laver pandekagerne.
Madpandekager
I en stor skål tilsætter du alle ingredienserne til pandekagerne og bruger en håndmikser til at blande alle ingredienserne til en jævn og glat pandekagedej.
På en varm stegepande tilsættes lidt smør eller olie og derefter den rigtige mængde pandekagedej, så du får en stor og tynd pandekage. Mængden af dej afhænger selvfølgelig af størrelse på panden.
Bag hver pandekage to-tre minutter på hver side.
Fyldte pandekager
Når du har lavet en stak pandekager, er det tid til at folde nogle fyldte pandekager. Placer cirka en deciliter chilisauce i midten af en pandekage og luk den ved først at folde to sider over saucen. Vend forsigtigt pandekagen rundt og fold de to andre sider. Se eventuelt billederne på MadRejsen.dk. Kødet skal være helt forsejlet indvendig.
Læg de fyldte pandekager side om side i et ovnfast fad.
Drys den revet ost over pandekagerne og bage dem ved 200 grader i cirka 10-15 minutter. Dette er for at smelte osten og gøre den lidt sprød.