Go Back
Opskrift på Oksemørbrad i sous vide (Hjemmelave oksemørbrad i sous vide)
Print

Oksemørbrad steaks (Sous Vide opskrift)

Super nem og lækker opskrift på oksemørbradbøffer i sous vide. Ved tilberedning af oksemørbrad i sous vide sikre du dig et perfekt resultat hver gang. Saftig og perfekt tilberedning gennem hele tværsnittet af kødet.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Prep Time 5 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 1 hour 35 minutes
Servings 1 steak
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 300 g oksemørbrad steaks
  • salt og peber
  • hvidløg (valgfrit)
  • frisk timian (valgfrit)
  • frisk rosmarin (valgfrit)

Instructions

  • Start med at krydre dine oksemørbradbøffer med salt og peber.
  • Vakuumpak bøfferne sammen med frisk rosmarin, timian og hvidløg. Du kan også bruge double zip-poser, du skal dog være sikre på at de er helt tætte og kan tåle temperaturen.
  • Sæt din sous vide maskine til 54 grader og timeren på 1 time. Læg bøfferne i vandet og slap af.
  • Efter sous vide tilberedningen skal bøfferne have en stegeskorpe. Varm en pande og så den er rygende varm. Steg bøfferne ultra kort i smør og lidt krydderier. Steg ikke bøfferne længere end 30-60 sekunder.

Notes

Efter Sous vide tilberedningen, indeholder vakuumposen typisk noget kødsaft. Brug denne kødsaft til at lave en fantastisk brunsauce til dine oksemørbradbøffer eller steg.