Go Back
Opskrift på hjemmelavet svinemørbrad i sous vide
Print

Svinemørbrad i sous vide

Super lækker go simpel opskrift på den perfekte svinemørbrad i sous vide. Føl opskriften for det perfekte rosa-farvet resultat. 
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 1 hour 45 minutes
Servings 2 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 500-600 g Svinemørbrad
  • Friske timian kviste
  • Friske rosmarin kviste
  • Salt og peber, efter smag

Instructions

  • Start med at afpudse din svinemørbrad - fjern det værste fedt og seje sener.
  • Krydr med salt, peber og friske kviste rosmarin og timian. Du skal ikke spare på krydderierne.
  • Læg svinemørbraden i en double zip-pose eller vakuumpak den.
  • Sæt dit Sous Vide vandbad på 58 grader for et svagt rosa resultat og sæt timeren på 1-3 timer.
  • Efter tilberedningen i Sous Vide vandet, skal du lynstege svinemørbraden på en meget varm pande i noget smør og olie. Husk at kødet er færdigtilberedt og mangler kun en sprød stegeskorpe - så giv endelig ikke kødet for længe.