Go Back
Opskrift på Hjemmelavede rejechips
Print

Hjemmelavede Rejechips

Meget simpel opskrift på hjemmelavede rejsechips præcis som de bliver serveret på kinesiske restauranter. Rejsechips laves i fritureolie og tager ikke særlig lang tid. Perfekt snack til kinesisk mad. 
Course Tilbehør
Cuisine Kinesisk
Prep Time 20 minutes
Cook Time 5 minutes
Total Time 25 minutes
Servings 10 rejsechips
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 1 l fritureolie (eller rapsolie)
  • 10 Ukogte rejsechips

Instructions

  • Hæld fritureolien op i en mellemstor gryde, som kan tåle høj varme. Prøv at undgå gryder med Teflon belægning.
  • Varm friture olien op til cirka 180 grader. Jeg vil her kraftigt anbefale dig at bruge et termometer, for at kontrollere temperaturen nøjagtigt. Husk at varm fritureolie er meget farlig.
  • Når temperaturen er korrekt, lægger du 3-4 ukogte rejsechips ned i den varme olie. Efter cirka 10-20 sekunder folder de kraftigt op og bliver til flotte rejsechips. Når de først er poppet op er de færdige.
  • Brug en metaltang til at fiske de færdige rejsechips op ad den varme olie. Læg dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle til at suge det overskydende fedt.

Notes

Det er vigtigt at du passer meget på den meget varme fritureolie. Hvis uheldet er ude og der går ild i olien må du IKKE hælde vand på - brug i stedet et viskestykke og læg det forsigtigt over gryden.