Adskil æggehviderne fra æggeblommerne. Sørg for ikke at ødelægge ægge blommerne. Du kan opbevare æggeblommer i de revnede æggeskaller, mens du forbereder resten af ingredienserne.
Brug af en håndmixer / røremaskine til at piske æggehviderne til stiv og luftig masse. Du skal kunne vende skålen på hovedet, uden af massen løber ud.
Tilsæt forsigtigt det revet ost og de finthakkede forårsløg til de stivpiskede æggehvider. Vend forsigtigt ingredienserne sammen.
På en bageplade beklædt med bagepapir, laver du fire små fine bakker af æggehvideblandingen. Lav små huller i midten af bakkerne. Her skal æggeblommerne senere lægges, hvilket er beskrevet i trin 7.
Drys æggehvidebakkerne med lidt salt og peber.
Forbag æggehviderne i en 230 grader forvarmet ovn i 3 minutter.
Læg nu én æggeblomme forsigtigt til midten af hver æggehvidebakke.
Bage æggehviderne med æggeblommerne i yderligere 3 minutter.
Når de er færdig, drys de luftige æg med hakket bacon og forårsløg. Server æggene med det samme, da de kan falde lidt sammen når de bliver kolde