Go Back
Opskrift på Kylling med spidskål, gulerødder i kokos- og karry sauce main
Print

Bagt kylling med spidskål og gulerødder i cremet rød karry sauce

Lækker, sund og simpel aftensmad bestående af ovnbagt kylling i en cremet rød karrysauce med spidskål, gulerødder og ingefær. Retten tager kun 40 minutter at lave - perfekt til en travl hverdag med.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword Kylling
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 3 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 600 g kyllingfilet
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 cm ingefær
  • 2 1/2 spsk rød karrypasta
  • 2 spsk olie
  • 1 spidskål
  • 6 gulerødder
  • 6 dl hønsebouillion
  • 1 dåse kokosmælk
  • salt og peber (efter smag)

Instructions

  • I en gryde brændes presset hvidløg, finthakket løg, revet ingefær og rød karrypasta af i et par minutter.
  • Skru ned for varmen og tilsæt kokosmælk og hønsebouillon. Lad saucen simre mens resten af ingredienserne klargøres.
  • Snit spidskålen fint. Skræl gulerødderne og skær dem i fine stave.
  • I et ildfast fad blandes spidskålet og gulerødderne. Oven på grøntsagerne lægges kyllingefileterne, der er skåret i mindre stykker og vendt i olie. Hæld den klargjorte karrysauce over det hele og krydre til sidst med salt og peber.
  • Bag hele retten ved 200 grader i cirka 20 minutter eller indtil kyllingen er gennembagt.

Notes

Server retten med frisk kogte ris eller bulgur.