Go Back
Opskrift på Sund linsecurry med spinat og broccoli
Print

Sund linsecurry med spinat og broccoli

Denne ret på sund linsecurry med spinat og broccoli er utrolig nem at lave, meget smagfuld og fuld af vigtige vitaminer og protein. Retten er vegetarisk og perfekt hvis du leder efter et sundt alternativt til traditionelle kødretter.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword vegetarisk
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Servings 3 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

Linsecurry

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 cm ingefær
  • 1 spsk spidskommen
  • 1/2 spsk stødt koriander
  • 2 store kartofler
  • 300 g grønne linser
  • 2 dåser kokosmælk
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1 broccoli
  • 500 g frisk spinat
  • 1 lime
  • salt
  • peber

Tilbehør

  • Friske koriander
  • Brune ris

Instructions

  • I varm olie, steg de finthakkede løg og hvidløg, revet ingefær, stødt koriander og spidskommen. Steg i et par minutter.
  • Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Tilsæt og steg videre i et par minutter.
  • Tilsæt grønne linser, kokosmælk, grøntsagsbouillon. Lad retten simre i 20 minutter. Husk at røre i retten en gang imellem, så linserne ikke brænder på.
  • Skær broccolien i mindre buketter og tilsæt retten
  • Tilsæt den vasket spinat og broccolien, der er skåret i mindre buketter. Lad det hele simre i 5 minutter mens der smages til med salt, peber og friskpresset lime.
  • Server med friskelavet brune ris, limebåde og hakkede koriander.