Denne ret på sund linsecurry med spinat og broccoli er utrolig nem at lave, meget smagfuld og fuld af vigtige vitaminer og protein. Retten er vegetarisk og perfekt hvis du leder efter et sundt alternativt til traditionelle kødretter.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword vegetarisk
Prep Time 10 minutesminutes
Cook Time 30 minutesminutes
Servings 3personer
Author MadRejsen.dk
Ingredients
Linsecurry
2løg
3fedhvidløg
2cmingefær
1spskspidskommen
1/2spskstødt koriander
2store kartofler
300ggrønne linser
2dåserkokosmælk
3dlgrøntsagsbouillon
1broccoli
500gfrisk spinat
1lime
salt
peber
Tilbehør
Friske koriander
Brune ris
Instructions
I varm olie, steg de finthakkede løg og hvidløg, revet ingefær, stødt koriander og spidskommen. Steg i et par minutter.
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Tilsæt og steg videre i et par minutter.
Tilsæt grønne linser, kokosmælk, grøntsagsbouillon. Lad retten simre i 20 minutter. Husk at røre i retten en gang imellem, så linserne ikke brænder på.
Skær broccolien i mindre buketter og tilsæt retten
Tilsæt den vasket spinat og broccolien, der er skåret i mindre buketter. Lad det hele simre i 5 minutter mens der smages til med salt, peber og friskpresset lime.
Server med friskelavet brune ris, limebåde og hakkede koriander.