Go Back
Opskrift på Cashew nødder med lime og chili
Print

Cashewnødder med lime og chili

Super nem opskrift på cashewnødder med lime og chili, der passer perfekt som snacks til fester eller hvis du får gæster. Disse hjemmelavede cashewnødder er et super alternativ til almindelig saltede peanuts eller kartoffelchips.
Course Snack
Cuisine Dansk
Keyword Cashew nødder, Chili, lime
Prep Time 5 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 35 minutes
Servings 4 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 5 dl cashewnødder usaltede
  • 1 økologisk lime (fintrevet skal og saften)
  • 1 æggehvide
  • 2 spsk brun farin
  • 1 tsk havsalt
  • 1/2 tsk paprika (evt. røget)
  • 1/2 tsk chilipulver

Instructions

  • I en lille skål fintrives skallen fra limefrugten.
  • Tilsæt resten af ingredienserne på nær cashewnødderne og pisk alt sammen til en jævn dressing.
  • Hæld cashewnødderne ned i dressingen og bland det hele godt rundt.
  • Hæld cashewnødder, uden den overskydende dressing, ud på en bradepande, der er beklædt med bagepapir. Smid den overskydende dressing ud - hæld den ikke ud på bagepapiret.
  • Bag nødderne i en 175 grader forvarmet ovn i cirka 30 minutter. Rør i nødderne et par gange under vejs.
  • Når cashewnødderne er færdige i ovnen, tages de ud og mest de stadig er varme kan du eventuelle presse lidt ekstra limesaft over dem for at give lidt ekstra smag. Lad nødderne køle af før servering.

Notes

Opbevar de afkølet nødder i en tætlukket beholder.