Culotte sous vide bliver utroligt godt og er derfor perfekt hvis du skal forkæle din familie eller gæster. Sous vide teknologien gør at stegen bliver perfekt og ensartet hver gang.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword Oksekød, sous vide
Prep Time 10 minutesminutes
Cook Time 7 hourshours15 minutesminutes
Total Time 7 hourshours25 minutesminutes
Servings 5personer
Author MadRejsen.dk
Ingredients
1kgokseculotte
Salt
Peber
Rosmarin(valgfrit)
Timian(valgfrit)
Instructions
Start med at skære et gitter mønster i fedet på culotte. Krydre godt med salt, peber og gerne timian og rosmarin.
Vakuumpak stegen.
Indstil temperaturen til 56 grader og tiden til 6 timer. Læg culotte i vandet og sæt dig tilbage og vent.
Efter Sous vide tilberedningen, duppes stegen tør med køkkenrulle før den brune i en 250 grader varm ovn i cirka 15 minutter. Sørg for at stegen ligger vandret og brug gerne forsigtigt grillfunktionen. Du kan også brug en rygende varm pande eller grill.
Skær stegen ud ved at skære vinkelret på kødfiberretningen. Vær opmærksom på at fiberretningen ændre sig i en culotte. Læs eventuelt mere på Madrejsen.dk