Go Back
Opskrift på Nyretapper sous vide
Print

Nyretapper Sous Vide (Bouef Onglet sous vide)

Denne opskrift på nyretapper sous vide (Bouef Onglet sous vide) giver dig et perfekt og super saftigt resultat hver gang. Nyretapper er også kendt som Boeuf Onglet og er altså en og samme udskæring. Ønsker du et lækkert medium-rare resultat skal du følge denne sous vide opskrift.
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Keyword Bouef Onglet, Nyretapper, sous vide
Prep Time 10 minutes
Cook Time 2 hours
Total Time 2 hours 10 minutes
Servings 4 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 700 g nyretapper (Bouef Onglet)
  • Salt
  • Peber

Instructions

  • Start med at afpudse og fjerne den store og tykke sene, der løber på langs ned gennem kødet. Fjern senen ved at skære den fri på begge sider. Du har nu to stykker kød.
  • Krydr kødet med salt og peber og vakuumpakke det.
  • Læg dine nyretapper i sous vide ved 55 grader i to timer.
  • Efter sous vide tilberedningen skal kødet have en stegeskorpe. Giv det to gange 30 sekunder på hver side på en rygende varm stegepande eller grill. Pas på ikke at overstege kødet.
  • Udskær kødet ved at skære vinkelret på kødfibrene. Vær opmærksom på at fiberretningen ikke er ens på de to stykker kød.