Opskrift på kartoffelsalat med blåbær og spidskål
Print

Kartoffelsalat med blåbær og spidskål

Super lækker og nem opskrift på sommersalat. Denne kartoffelsalat med blåbær og spidskål er lækkert tilbehør til grillmad eller andet sommermad.
Course Salat
Cuisine Dansk
Keyword blåbær, kartofler, Spidskål
Prep Time 15 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 4 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

Salat

  • 1 kg små kartofler (gerne ny og lækre(
  • 1/4 spidskål , fintsnittet
  • 3 grønne asparges
  • 150 g blåbær
  • 1 rød peberfrugt
  • Håndfuld finthakket persille
  • Håndfuld finthakket purløg

Dressing

  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk honning
  • Salt
  • Peber

Instructions

  • Start med at rengøre kartoflerne og kog dem i let saltet vand. Kogetiden afhænger af størrelsen på dine kartofler.
  • Snit spidskålet meget fint.
  • Skær de rå grønne asparges i stykker på cirka én centimeter. Du kan også vælge at dampe dem i 1-2 minutter, hvis du foretrækker dette.
  • Vask peberfrugten og skær den i små stykker.
  • Skyl persille og purløg og hak det fint
  • Bland alle ingredienserne sammen i en salattallerken.
  • Bland ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.