Go Back
Opskrift på hjemmelavet Højrebsfilet i sous vide
Print

Højrebsfilet i Sous Vide

Super lækker opskrift på den bedst tilberedning af højrebsfilet i sous vide. Denne tilberedning gør at stegen bliver super saftig og perfekt tilberedt hver gang. Server med nogle steak pomfritter og du har noget af det bedst mad du kan lave i en sous vide. 
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Prep Time 10 minutes
Cook Time 6 hours
Total Time 6 hours 10 minutes
Servings 4 personer
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 1-2 kg højredsfilet
  • salt
  • peber
  • frisk timian
  • frisk rosmarin

Instructions

  • Start med at krydre din højredsfilet grundigt med salt og peber. Læg også gerne et par kviste frisk timian og rosmarin oven på fileten.
  • Læg højrebsfileten i en vakuumpose og forsegl den. Du kan også bruge en double zip-pose, der er beregnet til Sous vide vandbadet.
  • Klargør din Sous vide maskine og sæt temperaturen til 54 grader og timeren på 6 timer. Hvis din højrebssteg er med ben skal du give stegen 7 timer. Læg kødet i vandet og sæt dig tilbage og slap af.
  • Når højrebsfileten er færdigtilberedt i Sous vide vandbadet, skal kødet have den karakteristiske stegeskorpe. Opvarm en stegepande så den er rygende varm. Steg fileten lynhurtigt i smør, så den får en skorpe. Steg i maksimalt 60 sekunder, da vi ikke ønsker mere tilberedning af kødet.
  • Server højrebsfileten udskåret i tynde skiver med frisklavet steak kartofler.