Opskrift på Ribeye Steak tilberedt i Sous Vide. Denne ribeye er super lækker og får en perfekt rød farve hele vejen igennem kødet. Super lækker!
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Prep Time 5 minutesminutes
Cook Time 1 hourhour30 minutesminutes
Total Time 1 hourhour35 minutesminutes
Servings 1person
Author MadRejsen.dk
Equipment
Sous vide maskine
Ingredients
300gribeye steaks
Friske kviste rosmarin
Friske kviste timian
Salt
Peber
Smør til stegning
Instructions
Sæt temperaturen på dit sous vide vandbad til 54 grader. Lad vandet varme op men du klargøre kødet.
Krydr dine ribeye steaks med salt og peber. Du kan også lægge et par friske kviste rosmarin og timian ned sammen med bøfferne.
Vacuumpak bøfferne eller brug en plastpose med double zip-lukker.
Læg bøfferne ned i sous vide vandet og sæt timeren til 90 minutter.
Når bøfferne er færdige i vandet skal de have stegt en stegeskorpe. Varm en pande meget op og steg bøfferne meget kort i noget smør. Husk at dine ribeye steaks allerede er tilberedt i sous vide vandet, derfor skal du kun stege dine bøffer meget kort men med meget høj varme.