Go Back
Opskrift på Hjemmelavet Ribeye i Sous Vide
Print

Ribeye steak (Sous Vide Opskrift)

Opskrift på Ribeye Steak tilberedt i Sous Vide. Denne ribeye er super lækker og får en perfekt rød farve hele vejen igennem kødet. Super lækker!
Course Aftensmad
Cuisine Dansk
Prep Time 5 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 1 hour 35 minutes
Servings 1 person
Author MadRejsen.dk

Equipment

  • Sous vide maskine

Ingredients

  • 300 g ribeye steaks
  • Friske kviste rosmarin
  • Friske kviste timian
  • Salt
  • Peber
  • Smør til stegning

Instructions

  • Sæt temperaturen på dit sous vide vandbad til 54 grader. Lad vandet varme op men du klargøre kødet.
  • Krydr dine ribeye steaks med salt og peber. Du kan også lægge et par friske kviste rosmarin og timian ned sammen med bøfferne.
  • Vacuumpak bøfferne eller brug en plastpose med double zip-lukker.
  • Læg bøfferne ned i sous vide vandet og sæt timeren til 90 minutter.
  • Når bøfferne er færdige i vandet skal de have stegt en stegeskorpe. Varm en pande meget op og steg bøfferne meget kort i noget smør. Husk at dine ribeye steaks allerede er tilberedt i sous vide vandet, derfor skal du kun stege dine bøffer meget kort men med meget høj varme.