Go Back
Opskrift på bagt Lakseside med Honning og Mandler
Print

Lakseside med Honning og Mandler

Supper lækker opskrift på hjemmelavet lakseside med honning og mandler. Laksen smager helt fantisk og tager kun 30 minutter at lave. Perfekt måde at få noget mere fisk ind i din hverdag. 
Course Fisk
Cuisine Dansk
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Author MadRejsen.dk

Ingredients

  • 1/2 lakseside med skin (ca. 700-800 g)
  • 70 g mandler
  • 2 spsk honning
  • salt og peber

Instructions

  • Placer lakssiden i et ovnfast fad med skinnet nedad.
  • Hak mandlerne groft.
  • Fordel en spiseskefuld honning over hele lakseside.
  • Drys de grofthakkede mandler over laksen og krydr med salt og peber.
  • Bag laksen i cirka 15-20 minutter ved 200 grader. Laksen er færdig, når kødet bliver lyserødt og kødet falder nemt fra hinanden.